7D4
 
 
7D5
 
 
7D6
 
 
7D7
 
 
7D8
 
 
7D9
 
 
 
 
 
 

7D6 Demo Party Değerlendirmeleri


Gnostic
Hydrogen
MFK
Emotion
Bakkada
Arcane
Endo
Natilius
Spritus
OXZY
PE&OAS
Anesthetic
Ragnor
7D6 One Liner

7d6 / Gnostic

oncelikle party'ye katilan (ve gelmek istedikleri halde gelemeyen fakat gonulleri bizle olan) tum arkadaslara tesekkur ediyorum.
party mekanindaki cogu insanla zaten 40 yildir gorusuyormusuz gibi bir kaynasma olmasi beni cok mutlu etti.
organizasyon aksakliklari vs oldu gibi seyler duydum ama sahsen party'nin/organizator'lerin amacinin turkiye scene'ini bir araya
getirmek oldugunu ve bunu gayet iyi basardiklarini dusunuyorum.

benim icin oldukca egitici bir party oldu. bu arada party sonrasi gaipten sid duyumu veya herhangi bir duyulan muzigin on the fly olarak sid'e cevrilmesi olayi sadece bende oldu sanmistim rahatladim. party sonrasi fatihe birkac kez, abi bak sid caliyor yaw dedigimi hatirliyorum. (ve evet bunlardan biri donut yerkendi.. ve evet muradima erdim, cok mutluyum)

party'den ayrilmak hakikaten zor geldi..

party sonrasi fotograflara/videolara bakinca, ortak olarak herkesin yuzunde bir kocaman gulumseme var.. herkesle istegidimiz kadar cok gorusme sansini elde edemedik ama bu da sonraki party'lere gelmek icin iyi bir bahane olacaktir..

party greetz:

hydrogen: usenmeden c64'deki sprite, charset vs gibi konulari anlattigin icin sagol..
skate: . (gereksiz bytelari attim, eheheh)
skate (decrushed): ayni dili konusabilecegim birileri ile uzun zamandir karsilasmadigim icin, seninle konustukca sasirdim ve mutlu oldum.. gelecek party'de $d012 detaylarini dinlemek isterim..
vigo: turkiye scene'inin gelismesi icin "senin intihar etmen gerekiyor" dense, aninda intihar edecek biri bu adam. yaninda getirdigi 2 bavul su isitici, kahve, filtre,cd vs vs ile bizleri besledi sagolsun
kardesim, sohbetin, kahvelerin, stickerlarin, dvdlerin, cdlerin, ismarladigin yemekler vs.vs.vs icin cok cok tesekkurler.
ayrica yazdigin intranet'i de takdir ettim. turkiye seninle gurur duyuyor
turbo: acaba uyukluyacak bir yerler bulabilirmiyim diye bakinirken, ortadan kayboldun, uzulduk hakkaten. gonul hep bizimle kal, bizi kollarina al isterdi ama nightshift'e artik. bu arada kings are back demosunun dizayn vs icin tesekkurler, tekrar soyliim, reel'in o kadar super ki, arasira canim cekiyo izliyom.
mfk: donut bulmamiz lazim kaprislerimi cekip, sonunda bana donut bulan super bir adam bu. gp2x formunda da belirttim, sponsormus gibi degilde, bizden biri olarak her ise kosup birseyler yapmaya calisti.
natilius: kim demis coderlar bilgi paylasmaktan kaciniyor diye? 2 gun boyunca framework/ajax/xml vs vs konusunda aklina gelen herseyi
anlatmaya calisti.
bakkada: :hug: uyuklarken bile gulumseyen biriydi ve ns7'ye gelecem kardes
lw3d: donanimin degerini bilen ve onu korumak icin hakkini veren biri. grubumuza hosgeldin.
spaztica: sevgili kardesim, bu party'de olmadi ama gelecek party'de a1200'un ile bekliyorum, hem gerceklestiremedigimiz bir sivi alma
durumumuz mevcut.
commodorefan: mod'larini bekliyorum.
pe&oas: ilgili demo'nun amiga versiyonunu bilen kisiler gormek cok mutlu etti beni, sagolasin.
spritus: gp2x icin calismalara basladigindan eminim, bu partide cok konusmadik ama ns7'de gorusuruz.
endo: surekli bisiler icin kosusturuyordu, nerdeyse hic konusamadik.
datura: sayesinde amiga demolari izledik, cok sagolasin..
anes: sanirim en son ayrilirken gorusuruz dedi, onun haricinde onu konusurken hic gormedim, goren var mi? demo/256 icin tebrikler.
decipher: ya bu adamin clone'u var ya da cok hizli hareket edebiliyor. nereye gitsem orda birileri ile konusurken gordum.
ragnor: clash camiamiza hayirli olsun
arcane: party boyunca bir suru kisiye birseyler anlatti, texture, boyut felan filan dedi ve hakkaten cok deli guluyor bu adam.
ref: party dagilmisken yetisebildi ama kisa zamana cok sey sigdirip bir suru geyik yaptik. sayesinde gp32 gormus oldum, sagolasin. seninle cekilen fotomuzu rlyeh'e gonderdim, mutlu oldu.
ozkano:gelecek sefer elindeki makinalar konusunda biraz daha konusmak isterim..



7d6 / Hydrogen

Selamlar herkese. Çok keyifli bir partiyi daha geride bıraktık. Çok eğlendik. Özellikle Cumartesi gecesinin tadı damağımda kaldı.

Vigo: Scene tarihinin en fazla sayıda adama gaz vermiş insanı, inanılmaz bir muhabbete , her şeyi anında kapabilen bir zekaya ve espri yeteneğine sahip, çok değerli kişilik. Partinin süper intranet sisteminin yazarı. Ya Vigo ne diyim sana. Şeye dikkat ettim parti esnasında, partide Vigo mutluluk aurasıyla geziyor. Eğer ortamda Vigo varsa, gittiği yerlerdeki 3,5 metrelik çaptaki insanlar otomatik olarak Vigo'ya dönüyorlar ve mutlu oluyorlar.

Bakkada: Bakkada beni bu sene çok şaşırttı. Genelde scene'de bir şeylerin sorumluluğunu alan ve sürekli takibini yapan az sayıda kişi vardır. Ve esasen ben bakkada'nın (belki bitmeyen demo projelerinden olsa gerek) daha önce bu insanlardan biri olduğuna hiç ihtimal vermiyordum. Ama Bakkada gerek organizasyon öncesinde ve gerek sonrasında inanılmaz çalıştı. Sürekli yapılacak bir şeyler bulmak için etrafı kontrol ediyor, organizasyonu tam anlamıyla sahiplenerek her türlü sorumluluğu alıyordu.
Sayesinde her şey daha kolay oldu. Bir sonraki partide yakanı bırakmayacağız Bakkada. Bu arada scene tarihinin en güzel-hızlı rulo yapan adamı da Bakada seçildi. 4.80 m.ye 2 metrelik Büyük 7d6 bannerini 3 snde tam 134,2 kez rulo yapıp açmayı becerdi.(Daha önceki rekor 127,4 idi hemde 30 gr. daha hafif bir banner ile)

Gnostic: Partinin süprizi,İzmir'den mutluluğuyla gelen adam. Yüzüne baktığında o kadar içten bir gülümseme ve olumlu bir hava varki insan şöyle düşünüyor "Dünyada her şey ne kadar güzel, mutlu olmamamız için hiç bir neden yok" . Yaptığı pc demosu da gerçekten güzeldi Bundan sonraki çok güzel demolara yeşil ışık yaktı. Oldschool intro esprisini de computer scene izleyicileri anlamıştır. (eski türk introları kısmında göstermiştik bu introyu da) Her partiye gel abi sen. İzmir'de ki meetinge de geliriz mutlaka gerçekleşirse. Yıllar yılı gelemediğin büyük kayıpmış.

Spritus: Canım dostum. Partide ilk gördüğümde çok mutlu oldum gene. Harika esprileriyle (Bager'e artık biraz da müzisyen ve coder bulmasını, bütün o doğal gidişatta söylemesi) bizi dağıttı ortamda. Bilgi yarışmasında süper performansıyla tozu dumana kattı. Ve bu partide c64'ün namusunu Spritus kurtardı. Askere gidecek olması, bizler için çok zor olacak gerçekten. (7 piksel spritus... sadece 7. İnanması zor değil mi?

Endo: Endo bu partide sunuculuk kariyerinin doruk noktasına ulaştı. Bilgi yarışmasındaki performansı, Kenan Işık'ı solda sıfır bırakıyordu. Organizasyon için canla başla çalıştı. Aramızda bir şeyleri not alan tek kişiydi. Onun sayesinde bayağı rahat ettik, eksiklikleri unutmadık. Parti sırasında sürekli o bir işe ben başka işe koşturduğumdan dolayı az karşılaşabildik. Eskiden her akşam Acıbadem'de volta atardık. Böyle değildik biz aahh.ah.

Skate: Web sayfası, stuffları toparlamak vs. gibi işlerle hiç uğraşmadık skate kardeşimiz sayesinde. Artık Skate bu sene vazgeçti c64 disktower ve Atari 1040 st sevdasından. Ancak bana parti esnasında c64'ün az olduğundan dolayı şikayetler geldi. Valla skate'in çalışmayan disk towerları görüntüyü bayağı bir kurtarıyordu anlaşılan Çok da güzel bir 256 byte into yaptılar Ragnor ile beraber. Tebrik ederim. Yeni grubunuz Clash de hayırlı olsun. Küçük yeni scener'ımız da (Ceyda'ya selamlar)

Datura: Abi akşama kadar Amiga'yı topralamakla uğraştın ama değdi bence, compo voting süresi boyunca birbirinden güzel demolara gerçek Amiga1200'de izleme fırsatı bulduk. Bu gerçekten çok önemli çünkü bir çoğumuz bu demoları sadece saçma videolaradan izleyebiliyorduk. Aynı zamanda partiden 3 gün önce, sabahın saat 4ünde ben hala Branda'yla uğraşırken ayakta olup, t-shirt tasarımı yapan tek kişi Datura'ydı. Ya böyle organizasyonların hazırlık hikayeleri de çok güzel oluyor.

Flexi: Gece boyu müziğikle uğraştın arada ben bayağı bir böldüm. İlk kez muhabbet etme fırsatımız oldu Sid ile ilgili bir şeyler yapma fırsatımız olmadı ama netten de haberleşebiliriz. Kısa sürede,uykusuz olarak gene oldukça hoş bir parça çıkardın ortaya. Muhabbetiniz de hoş ya. Daha çok sosyalleşin sonraki partilerde.

Anes: Sessiz, sadece gülümseyen adam.7d5'e anesthetic gelmişti ve itiraf ediyorum ben partiden 1 ay felan sonra resimlerden sorarak öğrenmiştim kim olduğunu. Abi biraz konuşun, bilgi paylaşımı yapın ya olmuyor böyle. Plazma'da çok güzel yazılar yazıyorsun. Scene partilerinde de sahip olduğun kültürü insanlarla paylaşman çok önemli. Gerçi Nightshift'te basına yaptığın açıklama biraz talihsiz olsa da

Decipher: Gerçekten saf bir çılgınlık hali. Fanatik scene'izmin en genç temsilcisi Decipher. Bu sene yurt dışı bir partiye de gitti-döndü ,daha da bir gazlanmış gördük onu

Natilius: Abi ne zaman istersen söyle destek lazımsa damlayalım Quake'de. Gerçi ben durup nişan alıp, headshot yiyen tiplerdenim herhalde quake türevlerinde ama olsun. Bir dahaki sefere mutlaka bir stuff bekliyorum senden. Şöyle süprizli bir şey.

Turbo: Cumartesi gecesi muhabbetinin baş aktörlerinden Mr. Turbo Dindaş. Sabah kayboldu ama önemli değil. Gördük, muhabbet ettik. Özlemişiz çok. Gene aura'lı adamlardan Turbo. En moralsiz zamanında bile, gözlerinde bir şeyler yapma isteği var bir pırıltı. Bu adamın Zombie Boys oluşumunun altında onca insanı peşinden sürüklemiş olması, yetmedi graffity kültürünü Türkiye'ye yaymış olması zerre kadar süpriz değil.

Ragnor: Skate'le gizemli bir şekilde takılarak, 256 bytelarını tamamladılar sessiz sedasız. Aynı zamanda çevresindeki öğrencilere bilgi verirken de gördüm onu. Tam bir "neye ihtiyaç var" adamı. Bilgi paylaşımcısı. Ama açıkçası bir GP2X demosu bekliyordum Ragnor'dan. Cık cık.

Oguz: Şirketimizden çıkan en kuvvetli scener adayı Demodojo'ya katıldı. Tebrik ediyoruz. Gp2X'de güzel bir şeyler yapıyordu ancak tamamlayamadı. Bir daha ki sefere mutlaka sözü aldık Oğuz'dan. Yardımları için de çok teşekkür ediyoruz. Sobee'den daha çok insanı görmek istiyorum

Arcane:Aah Arcane ah. Kayboldun yine, pixel sözü vermiştin bana yapmadin. 3d alemlere gittin uyudun Ne diyeyim. Bu heyecan ve yetenekle süpürmeliydin ödülleri. Glance'in tek umuduydun. Arcane, nasıl yaptın bunuuu Ama bu böyle devam edemez. Etmemeli (Fonda eye of the tiger çalmaya başlar).

Hyper: Ya Hyper çok çabuk ayrılmak zorunda kaldı yaa. Daha muhabbet edecektik. Neyse darısı Nightshift'e. Abi ama artık bir stuff bekliyoruz. Şöyle pixel bir şeyler. Nightshift'e mutlaka. Haydi Hyper, onca yetenek scene'de değerlenmeli.

Spaz: King Crimson başlar. Spaza bakarım o bana bakar. Ama biri fırladı oradan, Commodore fan. Bütün cdleri de varmış. Vaay be Spaz. İşte King Crimson böyle bir şey. Ya aşığısındır, ya da hakkında hiç bir fikrin yoktur. İkisinin arası yok. Bekliyoruz abi yengeyle çok muhabbet edemedik.

Bager: Scene ve scener bulma kurumu Bager Canım dostum. Bir scene partisinin anlamını scener olmadan anlayan ender kişilerden biri (Çoğu zaman scener olmak bile yetmiyor malesef) hiç bir hazırlık yapamadığımız bilgi yarışmasını Bager'i gördüğümde gerçekleştirebileceğimizden emindim cin fikirli arkadaşım benim. 2 saatte organizasyon tamam. Soruları da gazladık. Süper de eğlendik. Tam bir organizatör gibi çalıştı. Bir çok fikirle dolu olmasına rağmen aynı zamanda saatlerce dinledi. Ne diyeyim. Parti sonrası bize gittik. Dürüm + muabbet süperdi. Çabuk dön askerden.

Fatih: Sponsor demeye dilim varmıyor. Tam bir scener adam. Zaten bu yüzden bu yazının başına ya da sonuna değil, aralarda bir yere koydum seni Heyecanlı, üretken. Her konuda çok destek oldu ve bunu da gerçekten büyük bir istekle yaptı. Organizasyonumuz onun sayesinde oldukça güzel bir şekilde gerçekleşti. Daha bana, bu tarihten sonra böyle hoş bir süprizle karşılaşacaksınız deseler hayatta inanmazdım. Sonuçta sponsor diyince insan bıyıklı vs. bir tip bekliyor. Karşına bu işlere gönülden bağlı bir adam çıkıyor. İnanılmaz.

Serkan: Beraber şehirler arası yolculuk yapmış kadar olduk (2 saat köprü vs.) Muhabbet çok güzeldi, arada başım düştü uykudan kusura bakma. Organizasyon öncesi etraf dizaynı ve tasarım maceralarımız gerçekten görülmeye değerdi. Her şey için çok teşekkürler.

Peandoas: Partinin major komedisine imza atan adam. Bilgi yarışmasında "o gün klasik oyun turnuvasında oynanan oyunun adı"nı sorduk. 4 şık vardı. Ping, Pong, King ve Kong. Ve Peandoas cevaba "California Games" yazarak hepimizi dumura uğrattı yarışma galibiyetinden de oldu. Aynı zamanda 80'lerin paper magazini sorusunun cevabının yanına da 1989 doğumluyum diyerek not düşmesi de hepimiz güldürdü. Ne diyeyim peandoas, senden hala çok şeyler bekliyoruz. Cuma akşamı kuzeninle gelerek ettiğiniz yardımlar için de çok çok teşekkürler.

Rephisto-Igcognito:Piksel işleriniz çok kaliteli arkadaşlar . Biraz da muhabbetlere katılsanız ne güzel olacak Bir köşede sessiz sessiz. Ama bu kadar da sessiz olunmaz yaa

Koşuyolundan gelen nickini bilmediğim arkadaş, selamlar sana da. Çok hoş bir muhabbetti. Bir daha sefere gece de kalabilirseniz çok güzel olur.

Nightlord ve Wisdom: Bu iki dostum, bir partide insanların yokluklarıyla da var olabileceğini gösterdiler bana. Bir köşede Wisdom'la müzik dinleyerek sid muhabbeti yapmayı veya müzik yaparken onu rahatsız etmeyi, sidle ilgili biri bana bir şeyler sorduğunda "işte bakın şurada da bir guru var" diyebilmeyi çok aradım çok. Etraftaki bir çok ince detayı farkedecek, parti sonrası çarşaf gibi review yazacak ve üüüf nidalarıyla gaz üstüne gaz verecek bir Nightlord da yoktu partide. İşte eksiklikleriyle de bence bir partiyi değiştirdiler bu arkadaşlar.

Bir partiyi daha geride bıraktık. Bir çok kişi var burada saymayı unuttuğum eminim. Ama saat 23:29 ben yatacağım ve forum bir yere gitmiyor nasılsa. Yazarım aklıma geldikçe. Önümüzde daha bir çok parti olacağına dair içimde büyük umutlar var gene. Gene başladı bendeki bu saflık derecesinde scene merakı. Aaaaah ah.



7d6 / MFK

Selamlar,

Her zaman özleyebileceğiniz bir ortam, ayrılmak istemeyeceğiniz arkadaşlar, etrafta bir sürü eğlence makinaları (C64, Amiga, PC, GP2X..), arka planda çalan sid'ler... üstelik bir lisenin laboratuvarındasınız... Yanınızda ki kim?.. Turbo'mu? Yok canım... Hmm... sağımdaki de Vigo... Spaztico... karşımda GnoStiC... Saat gecenin 3'ü falan... Rüya görüyorum galiba... Rüya gibiydi ama gerçekti... Uyandırmayın beni! Ha bu arada Ben Fatih (mfk)...

Bu organizasyonda emeği geçen (kantinci arkadaş da dahil) herkesi kutluyorum. Organizatörlerimizin olağanüstü çabasına biraz olsun destek verebildiysek ne mutlu bize. Herkesle tanıştığıma çok memnun oldum tabiki... Muhabbetler o kadar çabuk gelişti ki parti alanını toplarken milletin suratında bir hüzün vardı. Sanki herkes birbirini kırk yıldır tanıyodu da ayrılmak zor gelmişti.

Partiye gelemeyen arkadaşlar bunu duymak pek hoşunuza gitmeyebilir ama gerçekten çok güzel bir partiyi KAÇIRDINIZ!

Bundan sonraki partilerde de hep orada olucaz ve gelemeyenleri üzmek için elimizden geleni yapıcaz.



7d6 / Emotion (The Prodigy)

Selamlar
Ben bi itirafta bulunmak istiyorum.
Nightshifte suskundum, partiden sonra hic kimseyle konusmadigim icin pisman olmustum. bu partidede suskundum ve simdide daha beter pismanim. bu tuttuklugumun nedeninin kendime olan oz guvenimden kaynaklandigini gecte olsa ve demoscene partilerinin neden yaplidigin, eglenmeden hic birseyin yaratilamayacagini anlamis bulunmaktayim. ayrica sadece resimdeki yazi kac kisinin dikkatini cekicek diye cizimine hic ozenilmemis bir resimle pixel yarismasina katilmamda pek akli selim birisinin yapicagi bir davranis degildi. bunun icinde tum scenerlardan ozur dilerim.
bu organizasyonu duzenliyen scenerlara ve katkida bulunan tum sponsorlara tesekkur ederim. gerci bunu orda yuzunuze karsi soylemem gerekirdi....



7d6 / Bakkada

Ben partiden sonra yasadigim dumurlari diger baslikta aktardim ama biraz da reaksiyon yazayim
@MFK : abi sen her partiye gel bundan sonra sensiz olmaz,zaten sponsor musun,katilimci misin belli deildi.Ama bence cok guzel bir insansin ve arkadassin.O yuzden hep aramizda ol
PS:Bi ara seni Gnostic'in onunde masaya yatmis sekilde uyurken gordum dedim kesin ben sapittim ruya goruyorum sponsor o sekilde hayyatta kalmaz burda felan sabah kalkinca annadim ki ruya degilmis...

@Hydrogen:Branda sarma isleriniz itinayla yapilir. abi hersey parti biraz daha guzel olsun die,7D7'de siz isterseniz ben gene organizator grubunda yer alirim.

@Vigo : En arkada oturup butun gorsel showu idare eden gizemli adam

@Spaztica : Scene ansiklopedisi 6.Cilt(PRS) adam yuruyen tarihlerden biri.Orda da soyledigim gibi varligi yetti.

@Seko : Ilk defa adam akilli muhabbet edebildik.Quake konusundaki durup durup patlaman herkezi kirdi gecirdi.

@Gnostic : Gene gorsem gene sarilirim birakmam...
PS: Donut sozumu asla unutmuycam

@Oguz: Bak hala bana ulasmadin bakma bu kadar seker cocuk olduguma grup icerisinde cok katiyimdir
Gelmen bizi cok sevindirdi gruba katilman beni ekstra sevindirdi.

@Skate:Simdi dikkatimi cekti de senin saclar ne kadar cabuk uzuyo be abi?

@Arcane aka RAMBO : Abi bi dahaki partiye stuff isteris.Ayrica beynini zehirledigin gencler hala 3DMax komasindaymis bilmem vicdanin rahat mi

@Endo : Party tisortu icine sigabilen tek adam olan ve bu yuzden deli gibi kiskandigim adam.

@BeelzeBuB : Nickini yanlis yazmis olabilirim ama her partiye gelmeniz takdir edilecek bisey , kicinizi yaymayin benim gibi,uretin !

@Mggzy : Senin de nickini yanlis yazmis olabilirim ama su bi gercek naptiniz lan gruba Olm bi patlattiniz ne kusel sevindik gencecik cocuklar ugrasio die...

@Ragnor : Abi su sakinligi biraz birak bole delir arada bir , bagirarak kufur et senden bole aksiyonlar bekliyorum bu kadar sakin olunmaz yane

@CommodoreFan: Supper bir adam taaaaa kucukyalidan kalkip geldi , az kaldi kendisini cekicem DemoDojo'ya

@Rephisto : Saygilar abi

ve adini unuttugum herkes

super bir partiye katildiginiz icin cok cok cok cok tesekkurler....



7d6 / Arcane

Parti kesinlikle kaçırılmayacak bi olaydı. Harbi oldskool tadını yakaladık.

Bager: Ağbi engin hardware ve game bilginle aydınlattın bizi. Ayrıca Commodore konsol görmüş oldum hayayımda ilk ke sayende.

Bakkada: Ozan, adamım. Yüzünden eksik olmayan neşesi ile herkese enerji pompaladı. Geyiğin dibine vurdu. Ayrıca "handy man" olduğunu ispatladı

CommodoreFan: Dostum daha önce nerelerdeydin? Umarım Nightshift'te görüşürüz tkr.

Datura: Ahmet Amiga demosu izletti bize. Gözümüz gönlümüz açıldı. Bişeyler pixelleseydi keşke on the fly dedi gönül.

Decipher: Yeni jenerasyon scener. Partiden partiye koşuyor sınır dinlemeden :=)

Endo: Ağbi diline sağlık. Non-Stop party sundu adam neşeli neşeli. O olmasa compolar bu kadar keyifli geçmezdi.

Emotion: Hocam, adın var kendin yok. yapma bi daha böyle. Bu ortam öle kasılıncak ortam deil. Bi avuç adamız zaten. Rahat ol.

Fatih: Ağbi gece geyiğinde hem mükemmel bir geyikçi hem de kral bi scener olma potansiyelini gösterdin. Süper adamsın. Her şey için saol.

Gnostic: Ağbi, ne güzel adammışsın sen ya. Valla diycek başka bişi bulamıyom.

Hydrogen: Kanka, tamam pixel yapcaktım 3d ye kaydık model yaptık. Onun da kaplamasını yapmadan sızmışız napalım Hehehehe....

Hyper: Pixel üstadı sanatçı kişi. Ağbi pek takılamadık bu sefer. Nightshifte kısmet.

Madhead: Levent, ağbi 10 sene falan olmuştu seninle en son görüştümüzden bu yana. Zaman çabuk geçiyor be...İyi oldu geldiğin görüşmüş olduk.

Moloch: Ben seni moloch olarak biliom olm. Anlamam Caisson falan. Uzun zaman olmuştu seni scene ile alakalı bi yerlerde görmeyeli. Sevindim.

Nightlord: Kapitalizmin beşiğindeki kankamız Ağbi gözler seni aradı. Harbi sensiz tadı tam çıkmadı inan. En kısa zamanda bekliyoruz. Yengeye hürmetler.

Ozxy: Aslan coder, iş arkadaşı. Horlamamı hiçe sayıp yanımda uyuma cesareti gösteren kişi. Hehehe, taze scener. Çok iş bekliyoruz senden haberin ola.

Pe&Oas ve Kankası: Ağbi uzun yoldan gelenlere saygım sonsuz. Hele bu genç yaşta commodore peşinde koşmak etrafta bu kadar dallama gençlik varken büyük olay. Bırakmayın bu işin peşini geleceğiniz parlak (Hem pro anlamda hem Scene anlamında; Unutmayın scene olmasa ben şu an bankada data analiz yapıyordum hala)

Ragnor: Ağbi gene Bursa'nın bağrından kopup gelen genç scener vakası. Çok iş var bu çocukta biliyorum ben.

Rephisto&Şükrü: Rephisto, konuşmadık ama sen pixellerken ben de arkanda modelliyordum. Ellerine sağlık. Şükrü, lisedem arkadaşım. Senle görüşmeyeli de 10 sene falan olmuştu. Nerden nereye. Akademik kariyerde başarılar. Görüşmek üzere.

Skate: Ağbi, organizasyon ıvır zıvır cebelleştiniz gene. Gerçi sen odaya kapanıp code yapma durumunda kaldın, ama olsun. Bi dahakine geyik olayını da unutmaya haaa! Zira scene %30 stuffsa %70 de gecenin köründe yapılan deli geyiktir! Ceyda'ya slmlar.

Spritus: Ağbi gülünce neşe saçıyor adam etrafa. Valla billa. Askere gidecek tez zamanda dönecek. Yolun açık olsun.

Turbo: Ağbi senin gelmediğin partinin tadı çıkmıyor yeminle. Keşke sabah erkenden kaçmasaydın. Ne güzel takılırdık pazar günü. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

Vigo: Kanka, sen olmasan scene de çok büyük bi boşluk olurdu; tabii bazı terbiyesizler bunu kötü anlama çekeceklerdir ki ben o anlamda şeyetmedim Bro bi numarasın. Harbi şu partilerde en zevk aldığım olay. Böle gecenin bi yarısı toplanıp muhabbet etmek, ben beceremem öyle şaka yapmayı ama deli gülerim bildiğiniz gibi....Süperdi kanka saol.

Wisdom: Gözler seni de çok aradı be Hüseyin. Geleydin de SID yapaydın.



7d6 / Endo

Harika bir partiydi arkadaslar herkese sonsuz tesekkurler.
Orada da dedigim gibi, mekana vigo girdiginde parti baslar ancak. turbo ve spaz da her zaman oradadirlar ve tum insanlari bir arada tutarlar.

bakkada: gercekten cok ustun bir caba ve performans ile partinin her isine kostu. her eve lazim bir adam, ellerine saglik.

turbo: abi grafigi benim makina cizdin benimdir dedim ya, altina endo yazamadim bir turlu, renk mi tutmuyor nedir.. bi el atsan be?

fatih: sponsor dedigin boyle olur, scener dedigin boyle olur. super adam ya. saol varol.

spritus: gelecegin turbo/vigo/spaz'i olma yolunda adam. partiden sonra bizde kaldi.. sabahin korunde kalkip gitmis adam gp2x'e el koyacam diye ayagina saglik, partilerin degismez adami.

datura: tisortler icin eline saglik, diger tisortleri de bana verin size kucuk nasilsa, yillarca giyerim ben onlari. amiga demo gosterimi partinin en old-school oldugu andi bence.

hydrogen: daimi dostum, yine stress yorgunluk telas.. sonrasinda super bi mutluluk, eline, aklina saglik.

skate: yeni grubunuz hayirli, dogum gunun kutlu, skate junior saglikli olsun. 256 cok iyiydi. ellerinize saglik.

bager: abi seni tekrar gordugume cok sevindim, hayirli tezkereler. ozlemisim enerjik sohbetini. tekrar gorsumek uzere!

organizator arkadaslar & katilimcilar: hepinize sonsuz tesekkurler. her partide oldugu gibi yorulduk, hepsinde oldugu gibi tumune degdi yine.

ehe simdi aklima geldi, wisdom orada degildi ama oradaydi. muzik compoya katilan arkadasin (soylemiycem adini ) "abi wisdom muzik yollarsa bittik biz" demesi de bunu gosteriyor. selamlar.

kimi yazdim kimi yazmadim dagildim iyice. simdi yatayim sonra devam edeyim. herkese sevgiler. ufak ama guzel bir scene var bu ulkede



7d6 / Natilius

Herekese selamlar. Biraz geçde olsa nihayet bişeyler yazıyorum. Öncelikle parti organizatörlerine zor şartlarda bi yolunu bulup bizi bi araya getirdikleri için teşekkürler...

Vigo : Efsanevi ve tam teşekküllü parti adamı. Hayal kahramanı. Yok aslında öyle biri biz olmasını istediğimiz için hayatımızda. Bi nevi Taylor Durden ...
Gnostic : Hakkaten sürprizdi. Web tabanlı programlamayı yanlış anlayıp. Firefox'u modifiye eden adam olarak geçti tarihime.
Skate : Party için hep çalıştı. Organizasyon adamı.
Hydrogen : Abi sağolasın Quake de bi durum olursa çağırırım, düşünmen yeter. Tek tek gelmiyo ki ibneler. Gelse TAM SÜPER olacak
Spaz : Party lerin olmazsa olmazı benim için.
Turbo : Ne diyim abi adam Turbo zaten. Saygı duyduğumuz sevdiğimiz, havuza bombalama atlarcasına bi tarzı olan abimiz.
Bakkada : Parti böceği. Hakikaten parti boyunca arı gibi çalıştı ve en iyi muhabbet performanslarını sergileyerek organizasyon için elinden geleni yaptı. Teşekkür ediyoruz kendisine ...
Ve akşama doğru olan saatlerde Turbo ya abi "Ruslar kaça gidiyo" şeklindeki soruyu yönelterek de partinin en iyi repliğininde sahibi oldu.

Bi partiyide böylece geride bırakmış olduk. Tüm yapımda ve yayında emeği geçen arkadaşla teşkkeür ederiz. Nightshift de görüşmek üzere ...



7d6 / Spritus

çok eğlenceli ve güzel bir parti yaşattıkları için organizatörlere teşekkürler. 1 yıl aradan sonra güzel dostları yeniden görmek gerçekten hoş oldu benim için. askerlikten dolayı önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca düzenlenecek partilere katılma ihtimalimin düşük olması sebebiyle bu partinin benim için anlamı daha bir farklıydı. umarım dostlarıma kendimi çok özletmem :]
greetlere geçeyim:

skate : partiye gelmem için elinden gelen herşeyi yaptın (evet neredeyse orda olamayacaktım). uzun süre görmediğimde özlediğim insanların başında geliyorsun. umarım kısa bir süre sonra yeniden karşılıklı muhabbet etmek, 256b optimizasyonu yapmak ve hatta beraber intro/demo kodlamak kısmet olur. bu arada iyi ki doğdun ;]

hydrogen : hehe. olm 7 byte mümkün değil diyorum sana. teknik açıdan değil sadece, evrensel mantık bile bunu diyor. bi kere yanlış sayı seçtin :] bu glance tayfasını bi tek sen yola getirip demo yaptırabilirsin. boş bırakma onları :]

endo : ya bu adamı ben çok seviyorum. böyle bi tuhaf umursamaz, kaygısız bir hava var adamda. nedir çözemedim. ama sevimli bişi :] yaptığı esprileri başka hiç kimsenin yapamayacağını düşünüyorum. bi tuhaf adam işte hehehe. bir de gp2x'imi evinde unutacağımı umacak kadar açgözlü :] unutmadan, sen codersın grafiker değil tamam mı? :]

decipher : işte sıra grubumuzun bitmek tükenmek bilmez enerji kaynağına geldi. sürekli gaz halinde, sürekli birşeyler yapmak için atak durumda. her yapacağı şeyden çabuk bıkıp başka bir dala atlamasa h2o'nun dediği gibi geleceğin chaos'u olacak. yine de o olmasa grup şu anki enerjisinin yarısından mahrum kalacaktı. hadi be olm şu 3d engine'ını bitir de beni rezil et ;]

anesthetic : bizim grubumuzda olduğu için gurur duyduğum, başka grupların da bizi kıskanmasına sebep olan süper coderımız. bu partiye demo yapamadı ama önümüzdeki partilere aortalığı sallayacak demolar yapacağına söz verdi. o yüzden rakip gruplara sesleniyorum: uyduruk işlerle karşımıza çıkmayın sakın :]

flexi : benim mükemmelik takıntısı olan bunalımlı biricik dostum :] her zaman o kadar yersiz kaygına rağmen her seferinde başarıya ulaşıyorsun. artık sana ne diyeyim ben. insanlar senden sadece kulaklarına değil beyinlerine bile işleyecek müzikler bekliyor. bunun için çok yol aldın, bir little bitchard olmana pek birşey kalmadı bence.

peandoas : bilgi yarışmasında vigo ve spaz gibi ayaklı scene tarihlerine karşı kazanmamızı sağlayıp finalde sorulan grafik sorularına kurban gitmen gerçekten üzücüydü. ama benim için asıl birinci sensin ;]

rephisto : seninle türk scene'i çok iyi bir grafiker daha kazandı. ayrıca grubumuzda olmandan büyük mutluluk duyuyorum. bu yüzden bager'e minnet borçluyum :]

incognito : ah be abi ne güzel pixellerkene bi anda kayboldun. neyse umarım tekrar görüşürüz.

datura : seni yeniden görmek çok güzeldi dostum. her ne kadar starstruck'ı izlettiremediysen bile gösterdiğin demolar çok güzeldi. bildiğim kadarıyla zaten tbl elemanları da partide emülatörle göstermişler starstruck'ı.

gnostic : daha toyken okuduğum tdsn'deki yazılarından tanıdığım eski bir scener ve çok iyi bir coder. kendisini yeniden scene'de görmek heyecan verici. özellikle karşımızda görmek istediğim değerli bir rakip :] aramıza hoşgeldin

ozxy : iyi demodan anlayan sağlam bir scener. sonraki partilerde görüşmek ve daha çok sohbet etmek dileğiyle.

ragnor : son yıllarda kazandığım değerli bir dost. demoscene konseptini kısa zamanda kavrayıp sağlam bir scener oldu. gruplar kurdu ve yıktı :] skate ile kurduğunuz clash umarım uzun ömürlü olur ve güzel işler çıkarıp bizi zorlarsınız. nice yıllara

turbo : abi senin yokluğunu iyi değerlendiremedim be :] yine ikinci oldum ühühühü. üstelik bu sefer kendi grupdaşıma yenildim :]

bager : abi bak tekrarlıyorum artık grafiker istemiyoruz hehehe. Tekrar görüşmek dileğiyle.

vigo : abi sen olmasan bu scene böyle olur muydu çok şüpheliyim. yine ortamın en has en baba adamıydın. iyi ki varsın ve olmaya devam et lütfen.

arcane : gülünce neşe saçan sensin bi kere :] seni görmek çok güzeldi. rambodur candır patlıcandır :P

nightlord : gözlerimiz seni aradı ama yine de seni anlıyoruz dostum ve ruhen bizimle birlikteydin biliyoruz. umarım yeniden görüşebiliriz.

bakkada : duyduğuma göre yeni eleman bulmuşsun. sanırım ozxy idi. adına sevindim. bu arada seni partide o kadar rahatsız ettim ki bana greet bile geçmemişsin ahahaha

hamsterlar : la yine gelin. artık alıştık varlığınıza ;]

spaz : hadi abi sık dişini de bitir şu portalı be. pixel tasarıma geçmen doğru karar. helecanla bekliyorum.

ref : partinin sonunda geldin ve çok şey kaçırdın. yine de seninle tanışmak güzeldi. bizden yine sarsıcı demolar bekle ;]



7d6 / OXZY

Katıldığım ilk partynin tam bi oldschol havasında geçmesi benim için bi şanstı, ama muhabbete katılıp, partinin zevkini çıkarmak yerine oturup demo bitirmeye kasmakla hıyarlık ettim =(. Demekki neymiş, ödev son ana bırakılmaz :P . Genede her yerimden kalktığımda yeni insanlarla tanıştım. Çok mesudum =)

[BAkkada'ya not] : Abi seni hemen ertesi gün msn'e ekledim. kabul etmeni bekliyorum. Bugün bana verdiğin iki adrese de mail attım ama ikisine geri döndü =( bide sen denesene mail atmayı. Ben beremedim. Ama sakın vazgeçtiğimi sanma (Profildeki grup kısmına bak

Hydrogen : Hala Nightshift'i kaçırmanın acısını yaşarken, oraganizatörlerinden biriyle karşılaşaşınca "Allah'ım bu bi işaret" dedim kendi kendime. Nightloard'la bana scene e girmek için verdiğiniz tüm gazlar için teşekkür ederim.

NightLord : Ofiste o kadar scene muhabbeti ettikten sonra seni ve neşeli tavırlarını partidede görmek isterdim. İnşallah başka bi partide görüşürüz. Amerika'ya selamlar.

Arcane : Compoyo yetişememek uğruna çevresindeki meraklı gençlere max aşkı aşılayan fedakar kişilik( hocaaam, bunu nasıl extrude ediyoz =P) ve iş arkadaşım. Ben sınıfın sıralarında uyumaya cebelleşirken gözümün önünde şişme yatağında fosur fosur uyuduğunu unuttum sanma, ayıp yaw =P

Vigo : Scene ile ilgili her yerde bu adam var(sabah 9'da geldiğimde bile oradaydı =), önemli biri galiba =)

Gnostic : Her göz göze geldiğimizde insana güven veren bakışlarından cesaret alıp soru bombardımanına tuttuğum insan. En yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

Bakkada : Partide en çok görülen kişi diyebilirim heralde, ayrıca yeni parti arkadaşım. Nightshift 07 için şimdiden çalışmaya başladım, boş durmak yok.

Ragnor : Ya keşke demoyla uğraşmasaydım da daha çok muhabbet edebilseydik. Olsun daha çok parti var önümüzde.

Decipher : Yetenekli ve GAZ bir arkadaş. Birbirimize bi sonraki compoda kapışma sözü verdik. Görüşücez

Endo : Ne kadar güler yüzlü ve muhabbetli bi insansın sen =). İlk partime girişimde seni gördüm, bundan sonra sensiz bi parti başlarsa yadırgaya bilirim. Bi sonraki partide görüşmek üzere. ( verdiğim kısa commodore 64 programming tutorial için saol

Spritus: Muhabbetini kaçırdığım bi insan daha =( en yakın zaman da görüşmek dileğiyle, hayırlı teskereler =)



7d6 / PE&OAS

dün adam gibi birşeyler yazmıştım sonunda... uzun sürdü bayağı... ancak telekom sağolsun iki buçuk saat internet gelmedi, cafede olduğumdan sildim bende...kısa bir mesaj yazayım bari...

herkese çok teşekkürler, eğlenceli ve kaliteli bir parti oldu...

nightshift'te hatta olursa dayshift'te görüşmek üzere...



7d6 / Anesthetic

Deadlinea kadar geçen sürede partide olan biteni pek takip edemedim (gece dev ekranı pc demolarıyla domine etmek dışında). Ondan sonrasını da pek hatırlamıyorum zaten :) Neyseki IHA beni o halde görmedi (fuckings to IHA). Geleneksel "bi dahaki partide oturup geyik yapıcam" temennisini kendime verdikten sonra greetings ve fuckings'lerime geçeyim.

GREETZ

ragnor: Bu adam kendi prodlarından çok bizimkiyle uğraştı. :) Ayak üstü efekt geyiği pek olmadı, bi dahaki partiye yıkayacağım beynini.
skate: İşte bir party coding mağduru daha, sonraki partylerde coop dileğiyle.
bakkada: Brand new demoscene activist :)
rephisto: Sonunda tanışabildik, bi dahaki partiye konuşuruz da biz :)
decipher: Sana sadece fuckings var.
gnostic: Partinin ak sakallı dedesi. :) GP2X yardımların için çok teşekkürler.
spritus: Vicdanım sızladı, dayanamıyorum her şeyi anlatacağım. Sen ödüller dağıtılırken uyuyodun, biz seninkileri aramızda paylaştık.
vigo: Abi sen sabah ne anlatıyodun pazar sabahı bana? Ben bakıyodum öyle ama :D
labraynda: Yanlış arayışlar içerisindesin, hak yolu codingtir :)
ozxy: Sürekli yan yanaydık ama introyla uğraştığım için fazla muhabbet edemedik. Seninkini hala merakla bekliyorum.
nightlord: Nightlord'un özlemini partide duyduk ama aslında o compolarda bizimleydi. İnanmazsanız bakın:

FUCKINGS

mgzzy: Daha bu yaşta bu kadar partiye gelebildiği için mgzzy'ye fuckingler olsun.
incognito: Parti mekanında herkesten çok ilgi toplayıp, etrafta uçuşan "oha"ların sayısını artırdığı için.
scg: Yine ortadan kaybolduğu için scg'ye fuckings.
decipher: Sana fucktro kodlamam lazım aslında ama şimdilik el emeği göz nuru makefile'ımı olmaz bu diyip yok ettiğin için fuckings yolluyorum.
peandoas: Portemanto arpecco hepsini bilip bizi yarışmada ezdiği için. Ayrıca "ben şıkları dinlemeden de çözerim tüm soruları" triplerine girdiği için.
hydrogen: O kazık soruları hep sen sordun biliyorum. Ben lise hocalarıma böyle fuckings beslemedim.
spritus: Fuckings to spritus. Bize "bi şey yapmadım" diyip gizlice pixel compoya katıldığı için. Haberim olsaydı benle kapışırdın. Kaç piksel lazımsa söyle, nedir yani!
flexi: Yine soundtracki uzun yapıp beni uykusuz bıraktığı için. Tamam o kadar da uzun değildi :)
AŞTİ'de anons yapan hatun: Ben olsam gider yüz yüze konuşurdum, kafa bırakmadın.
erik: les'e girdiği için :)
şahan: Bilgisayarının içine ettiğimiz için. Sen yollamadan fuckingsi ben yollayayım dedim.
gnostic: Bi sebep bulamadım ama yine de fuckings!



7d6 / Ragnor

En geç gelen reaksiyonlar burda :). Şaka bi yana ancak kendime gelebildim. Yazayım dedim. Parti raporuda yazdım, aha burda: http://ozanemirhan.blogspot.com/2006/12/7d6.html

Alfabetik sırayla:

Anesthetic: Ya sen bana anlattın sizin introdaki efekti ama benim aklımda pek kalmaı o tabi :). Ama sağol yinede.

Arcane: 3d'ye vermişsin kendini, baktım bi ara çocuklarada gösteriyordun. İnşallah nightshiftte daha uzun muhabbet ederiz.

Bager: Scener menejeri :). Sağol gider ayak bize de bi tane grafiker önerdin.

Bakkada: Abi prod yap diye başının etini yiyordum. Artık yemeyeceğim Bu partideki çalışman hepimizin prodlarında da güzeldi. Bu arada gruba eleman almışsın zaten. Hayırlı olsun.

Datura: Amiga demoları izlettin bize sağolasın. Fazla muhabbet edemedik. Bir daha ki partiye.

Endo: Türk demoscene'nini en iyi sunucusu :)

Fatih(mfk aka techFreak): Tam tahmin ettiğim gibi biriydin. Yüzyüze görüşmek çok keyifliydi ama işte parti karışıklığında fazla muhabbet edemedik, nightshiftte gelde orda edelim.

Hydrogen: Abi koşturup durdun ortalıkta. Posterde süperdi. Eline sağlık

Gnostic: Tanıştığıma çok memnun oldum abi seninle. Üstatsın. Birçok şey gösterdin partide. Yakında kendimi biraz daha toplayınca iyice başının etini yiyeceğim. Bu arada mail atmayıda unuttum sana :).

Oxzy: Nightlord'un partide tanışmıştık. Bu partiye nasip oldu bir daha ki görüşmemiz. Demon güzel gidiyordu. Demodojoya katılmanda güzel olmuş hayırlı olsun.

Peandoas: Bilgi yarışmasındaki en genç adam olup en bilgili kişi oldun. Ne diyeyim helal :)

Skate: Parti için, yeni grup için, herşey için teşekkürler :).

Spaztica: Abi ne diyeyim, proje adamısın. Şu yeni siteyi yayına almanı sabırsızlıkla bekliyorum.

Spritus: Abi gideceksin askere, özleyeceğiz seni ya :) Umarım Nightshift'te görüşebiliriz.

Vigo: Abi kahveler ve geyik için sağol. Bilgi yarışmasında da elendiniz belki ama cevap kağıtlarınız ile yardınız geçtiniz :).



7d6 One Liner

Pazar, 15:18:41 : datura/glance : Ahmet
kazananlara tebriklerrr

Pazar, 15:01:37 : bager : Bager Akbay
sonuçlar açıklanıyor [anonim]

Pazar, 14:22:36 : ragnor/clash : Emirhan Bayyurt
vigo ve bronx, hediye için teşekkürler :)

Pazar, 14:19:04 : Skate/Glance/Clash : Emir Akaydın
vigo'ya sonsuz teşekkürler

Pazar, 14:18:55 : Skate/Glance/Clash : Emir Akaydın
intranet sistem muhteşem çalıştı.

Pazar, 12:45:55 : spritus/resident : Metehan Alter
endo işte böyle adamdır :D

Pazar, 12:45:20 : spritus/resident : Metehan Alter
agh ragnor deil yaw benim o

Pazar, 12:39:01 : ragnor/clash : Emirhan Bayyurt
bu endo var ya bu endo :)

Pazar, 09:29:37 : bRONX ^ zOMBiE bOYS : Uğur "vigo" Özyılmazel
turbo is TOP grafiker

Pazar, 07:36:31 : datura/glance : Ahmet
Az önce Turbo kaçtı, durdurabilen çıkmadı

Pazar, 03:45:53 : bRONX ^ zOMBiE bOYS : Uğur "vigo" Özyılmazel
uykum geldi

Pazar, 03:06:37 : Endo / Glance : Semseddin Moldibi
ilk grafigimi az once release ettim :)

Cumartesi, 23:33:00 : bRONX ^ zOMBiE bOYS : Uğur "vigo" Özyılmazel
susadım!

Cumartesi, 23:08:09 : Endo / Glance : Semseddin Moldibi
acayip yoruldum ya..

Cumartesi, 22:02:19 : Bakkada/DEMODOJO : Ozan Bozcali
DemoDojo grafiker ariyor :)

Cumartesi, 22:00:59 : datura/glance : Ahmet
Amiga'da demo gösterimi yakındır..

Cumartesi, 22:00:38 : datura/glance : Ahmet
Herkesin keyfi yerinde mi bakalım?

Cumartesi, 20:57:58 : Skate/Glance/Clash : Emir Akaydın
sectionındaki ilk ve tek grubu "Clash"

Cumartesi, 20:57:43 : Skate/Glance/Clash : Emir Akaydın
Arkadaşlar, bu arada Skate'in PC

Cumartesi, 20:56:40 : Skate/Glance/Clash : Emir Akaydın
biliyorsunuz di mi? :)

Cumartesi, 20:56:38 : Skate/Glance/Clash : Emir Akaydın
arkadaşlar bu yazdıklarınız kaydediliyor

Cumartesi, 19:26:02 : Bakkada/DEMODOJO : Ozan Bozcali
kantin yemegi abi daha ne bekliosun ki :)

Cumartesi, 19:17:25 : Spaztica : Cem Gencer
akşam çıkalım içmeye...

Cumartesi, 19:17:04 : Spaztica : Cem Gencer
yemekler suxxxx!!!!

Cumartesi, 18:52:13 : Linux34 : erdogan bilgici
bol bol linux

Cumartesi, 18:22:43 : Bakkada/DEMODOJO : Ozan Bozcali
Bostaki butun elemanlar Demodojo'ya alinir :)

Cumartesi, 18:01:12 : ragnor/clash : Emirhan Bayyurt
Clash kuruldu bugün! Heyooo :)

Cumartesi, 16:49:09 : bRONX ^ zOMBiE bOYS : Uğur "vigo" Özyılmazel
'test'

Cumartesi, 16:48:53 : bRONX ^ zOMBiE bOYS : Uğur "vigo" Özyılmazel
resident dan süper release bekliyorum!

Cumartesi, 15:48:53 : Decipher/Resident : Göksel Göktaş
yalan o bi kere sen esas yazmıyorsun bişi.

Cumartesi, 15:48:09 : Anesthetic / Resident : Tuğrul Kağan Ateş
decipher kod yazamıyomuş

Cumartesi, 14:57:51 : commodorefan : ONUR KURAN
Tüm commodorecular nerdesiniz ?

Cumartesi, 14:56:04 : commodorefan : ONUR KURAN
test

Cumartesi, 14:23:44 : Endo / Glance : Semseddin Moldibi
yemekler nerde kaldı ölecez! :)

Cumartesi, 14:18:58 : GnoStiC/Analog^Bronx : Mustafa TUFAN
dukin'e nasil gidilir? kim tarif eder?

Cumartesi, 13:58:16 : Skate/Glance/Clash : Emir Akaydın
Dukin? :)

Cumartesi, 13:57:40 : Bakkada/DEMODOJO : Ozan Bozcali
Taksimde Dukin var ordan alabiliris donut :p

Cumartesi, 12:36:38 : bRONX ^ zOMBiE bOYS : Uğur "vigo" Özyılmazel
fotoğraf gönderin laaaan!

Cumartesi, 11:54:30 : GnoStiC/Analog^Bronx : Mustafa TUFAN
party mekanina en yakin donutcu nerde?

Cumartesi, 10:55:16 : spritus/resident : Metehan Alter
ehe

Cumartesi, 10:46:30 : bRONX ^ zOMBiE bOYS : Uğur "vigo" Özyılmazel
heyyyo

Cumartesi, 10:01:45 : Skate/Glance/Clash : Emir Akaydın
Parti başladı!!!! :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2002-2024 7DX Demo Party Organizasyonu


ve Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nün Katkılarıyla

   

Site tasarımı: Inhouse (Caisson)